Weaver és az Alien:Isolation

Írta: , ekkor: 2014. július 24., 23:15 |

” Új videó jött az Alien: Isolationhöz, melyben az eredeti film szereplői mondják el véleményüket a Creative Assembly játékáról.
Sigourney Weaver (Ellen Ripley), Tom Skerritt (Dallas), Harry Dean Stanton (Brett), Yaphet Kotto (Parker) és Veronica Cartwright (Lambert) is hangját adja az Alien: Isolation karaktereinek, a fejlesztők meg is kérdezték őket arról, hogy mit gondolnak a játékról, a világról.

Az 1979-es Alien film szereplőivel a játék előrendelői DLC-iben találkozhatunk, és a SEGA igyekszik mindent úgy csinálni, hogy a rajongóknak ne legyen kifogása, sőt. Aranyos, ahogy a Brettet alakító Harry Dean Stanton meglepődik, hogy a film 1979-ben készült, és nem 1984-ben, ahogy ő gondolta. Sigourney Weaver még mindig gyönyörű és elbűvölő, de aki nem kíváncsi a színészekre, az legalább az in-game jelenetekért nézze meg.”


Forrás: http://www.gamestar.hu/alien-isolation-mit-gondol-rola-sigourney-weaver-video.html

Végigjátszás akár gyilkolás nélkül

Írta: , ekkor: 2014. július 17., 20:35 |

“Ölés nélkül is végigjátszható az Alien: Isolation

Nem meglepő, hogy a Creative Assembly lopakodásra és menekülésre kihegyezett horrorjátékában pacifista elven is érvényesülhetünk. A fejlesztők szerint az Alien: Isolationben szereplő minimális harcot is megúszhatjuk ölés nélkül.
Az Alien: Isolationben nem az ellenség módszeres lelövöldözésével érvényesülhetünk, a fejlesztők már a kezdetek óta hangsúlyozzák, hogy a játékban a horrorélményre összpontosítanak. Aki egy új Colonial Marinest vár, rosszul jár.

A vezető designer, Gary Napper a GamesTM-nek elmondta, hogy a játékot ölés nélkül is végigjátszhatjuk, annak ellenére, hogy a narratíva itt-ott megengedi az erőszakot. Egy-egy emberi vagy szintetikus élőlénnyel való találkozás akár vérontásba torkolhat, de lopakodással bármilyen konfliktus kikerülhető lesz.
Napper emellett kiemelte, hogy az űrállomás a legkevésbé sem lineáris felépítésű. A korábban bejárt területekre visszatérhetünk, nem fordulhat elő az, hogy ha belépünk az ajtón egy szobába, visszafelé már zárva lesz.
Az alien vagy az ellenséges katona bárhol ránk támadhat: a talajból, a szellőzőnyílásokból vagy a fal mögül felbukkanva. Lehet, hogy mozgásérzékelő sem lesz nálunk, és nincsenek mágikus golyók, sem mindent látó szem. Magunkra leszünk utalva.”

Forrás: http://gamekapocs.hu/hir/40814/oles_nelkul_is_vegigjatszhato_az_alien_isolation

Új AvP játék?

Írta: , ekkor: 2014. július 11., 12:05 |

“Valamire készül a Rebellion. Most éppen arról beszélnek, hogy szívesen visszatérnének a klasszikus szériához.

Az Aliens vs. Predator sorozat sok játéknak szolgált már alapul, a legtöbb sikeres cím mögött a Rebellion állt. A DSOGamingnek adott interjújában a stúdió programozóinak feje, Kevin Floyer-Lea elmondta, hogy nincs kizárva egy új AvP cím érkezése.

>>Mi nagyon jól szórakoztunk azon, ahogy játszottunk az idegekkel, hála a random spawn helyeknek, ahol az egyik alkalommal még gyógyító csomag, másik alkalommal egy Alien ácsorgott. Én nagyon szeretnék látni még egy AvP játékot, ahol nem tudod mi vár rád a következő sarkon.<< - jelentette ki Floyer-Lea.
A Rebellion legutóbb 2010-ben jelent meg Alien vs. Predator játékkal, amit vegyesen fogadott a közönség."

Forrás: http://www.gamestar.hu/erdekelne-titeket-egy-ujabb-aliens-vs-predator-jatek.html

Alien: Isolation – Ellen Ripley is játszható lesz

Írta: , ekkor: 2014. július 9., 21:16 |

“A SEGA új szintre emelte az előrendelői DLC-ket – néhány küldetés erejéig bárki játszhat az eredeti Alien film szereplőivel, aki előrendeli a játékot.

Ezen húzást követően valószínűleg nem szökik az egekbe a SEGA népszerűségi indexe, ugyanis egy ilyen előrendelői DLC egyenesen szembe megy azzal, amit a játék fejlesztői el szeretnének érni – hogy végre boldog legyen minden Alien-rajongó.

Az Alien: Isolation, bár az első film hangulatát kívánja visszaidézni, nem annak szereplőit állítja középpontba. Ugyanakkor az előrendelők a Nostromo Editiont kapják meg, ami két küldetést tartalmaz, melyekben Ellen Ripley, Dallas, Lambert, Brett, Parker és Ash jelennek meg. Ezt még a Last Survivor küldetéssel lehet fokozni, amit csak bizonyos viszonteladók adnak a Nostromo Editionön felüli extraként, és ebben is egy minden rajongó számára érdekes szituációt élhetünk át: Ripleyt irányítva kell megszöknünk a Nostromóról. Kérdés, hogy a DLC a játék megjelenése után is beszerezhető lesz-e. Ha nem, sok elvakult fanatikus valószínűleg minden késztetés ellenére is kihagyja magát a játékot, és az még a jobbik eset.”

Forrás: http://www.gamestar.hu/alien-isolation-nostromo-edition-elorendeles-dlc-ellen-ripley.html

Alien a magyar mozikban

Írta: , ekkor: 2014. július 5., 23:29 |

“Szeptemberben Budapesten és több megyeszékhelyen is megnézhető lesz moziban az Alien.
Az AeonFlux blog értesülései szerint A nyolcadik utas: a Halál bemutatójának 35. évfordulója alkalmából itthon is meg lehet nézni a Ridley Scott által rendezett klasszikust. A sokak által minden idők egyik legfélelmetesebb filmjeként megbélyegzett Alien Budapesten a Corvin moziban, vidéken pedig a megyeszékhelyek jelentős részén a multiplexekben kerül vetítésre.

A bemutatót a Pannonia Entertainment gondozza, és ők mondták el az AE-nek, hogy limitált vetítéssorozatról lesz szó, amely vadonatúj digitális kópiáról történik majd, eredeti nyelven, magyar felirattal. Jelen állás szerint szeptemberben egy hónapon át napi egy előadás keretében lehet megnézni a filmet, mely rendezői változatban kerül vetítésre.”

Forrás: http://sg.hu/cikkek/106362/az-evfordulora-itthon-ismet-lathatjuk-moziban-az-alient

Alien: Isolation – 1080p mindkét új konzolon

Írta: , ekkor: 2014. június 28., 00:19 |

“A sci-fi lövölde az egyenlőség jegyében dolgozik. Egyik jelenlegi generációs kiadás sem lesz jobb a másiknál.
Fogadj a Tippmixpro vb-játékában, és nyerd meg a 10 milliós Jackpotot! (x)
>>Nincs észrevehető grafikai különbség a konzolos verziók között<< – beszélt a Creative Assemblys Gary Napper, aki elmondta, hogy az Alien: Isolation bizony mind az Xbox One-on, mind a PS4-en 1080p-ben fog futni.

>>Persze nyilván több lehetőség lesz feljebb skálázni a látványt PC-n.<< Ettől függetlenül a játéknak nincs kimondottan fő platformja. Megjelenik PS3-ra és Xbox 360-ra is, hogy a lehető legtöbb rajongóhoz eljuthasson a horror. >>Egy központi motorral fejlesztjük, és onnan készítjük el a különböző kiadásokat. Amikor egy ilyen játékot fejlesztünk, akkor arra gondolunk, hogy mit tudunk kezdeni a platformok közötti különbségekkel, mint a PS4 pad lehetőségeivel, vagy a Kinect 2.0-val.<<

Az Alien: Isolation megjelenés október 7-én várható PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.”

Forrás: http://www.gamestar.hu/alien-isolation-1080p-mindket-uj-konzolon.html#kommentek

Predator reboot?

Írta: , ekkor: 2014. június 24., 23:38 |

Shane Black-et, a Vasember 3 és a Durr, durr és csók rendezőjét bízták meg a nemes feladattal, vagyis hogy támassza fel a Predator franchise-ot a mozivásznon.

A hányatott sorsú (sic!) franchise úgy tűnik magára találhat. Eddig összesen három saját mozifilmet, és két Aliennel közös produkciót tagadhat le a Predator, amik közül még Antal Nimród 2010-es filmje volt a legnézhetőbb, és ez nem egy dicséret a sorozatra nézve. Ezúttal viszont jó esély van rá, hogy a megfelelő kézbe kerül az egyébként tartalmasabb világ, Shane Black rendező/író által kap új löketet a 20th Century Fox gondozásában. Black rendezte ugyebár legutóbb a Vasember 3-mat, de a Durr, durr és csók is az ő keze munkája, forgatókönyveit kutatva pedig elég a Halálos fegyver szériáig mennünk. Sok múlhat ezúttal is a scripten, amit Fred Dekker-re osztottak ki, akinek nem sok említésre méltó produkciója akad a múltban. További infók még nem derültek ki, de meglepődnék rajta, ha nem a Comic-Con egyik nagy durranásának szánnák a továbbiakat.

Forrás: http://cinestar.hu/cikk/shane-black-predator-rebootot-keszit

Guy Pearce és a Prometheus 2?

Írta: , ekkor: 2014. június 22., 21:35 |

“Bár Peter Weyland halhatatlanság utáni kutatása végül visszafele sült, az őt alakító Guy Pearce adna neki még egy esélyt.

A Prometheus sokak szerint kiaknázatlan/kidolgozatlan lehetőségek tárháza. Az egyik ilyen Guy Pearce és karaktere, Peter Weyland, akit a színész mind fiatal, mind aggastyán korában ő alakított. >>Szívesen játszanám el újra a karaktert. Ridley-vel dolgozni nagyszerű. Kíváncsi vagyok, mit fog csinálni a következő filmmel. Az alapján, ahogy Fassbender fejével fejbe vágtak, nem sok esély van rá, de azt hiszem lehetséges. Ki tudja? Ha megnézel egy tudományos-fantasztikus filmet, hogy milyen fejlettek a dolgok benne, mármint technológiailag, akkor úgy érzed bármi lehetséges, nem? Főleg, ha Ridley lesz megint a rendező.<<"

Forrás: http://cinestar.hu/cikk/prometheus-2-guy-pearce-visszaterne

Új Alien: Isolation előzetes

Írta: , ekkor: 2014. június 12., 11:06 |

Az alábbiakban az Alien: Isolation új előzeteseit nézhetitek meg. Továbbá egy rövidebb kis betekintést a játékmenetbe.

Weaver és az Alien 5

Írta: , ekkor: 2014. június 3., 11:11 |

Noha sokak szerint, már az Alien negyedik része egy erőltetett alkotás volt, és akkoriban Sigourney Weaver is eleinte elzárózott a trilógia folytatásától,most egészen máshogy vélekedik:

“A Hero Complex Film Fesztiválon megjelent Sigourney Weaver is, aki elmondta, hogy még egyszer szívesen szerepelne egy Alien filmben. Ám az ötödik részt nem valószínű, hogy mostanság tető alá hozzák, hiszen Ridley Scott éppen a Prometheus 2-n dolgozik.”

Forrás: http://www.filmuniverzum.hu/hirek-roviden-27/

Egyéb, a hírhez kapcsolódó külföldi oldalak:
- http://herocomplex.latimes.com/
- http://www.slashfilm.com/sigourney-weaver-alien-5/
- http://www.totalfilm.com/news/sigourney-weaver-talks-possibility-of-alien-5

Keresel valamit?

A kereséshez használd ezt a mezőt:

Nem találod amit kerestél? Dobj egy kommentet valamelyik bejegyzésnél vagy írj nekünk egy e-mail -t (impresszum)!

2014. július
H K S C P S V
« jún    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031